Eu sunt Gabriel, pescar de răpitor, mereu în căutarea marii capturi. Dacă sunteți cititor fidel sau intrați pentru prima dată, observați că acesta este primul articol dedicat pescuitului de rapitor cu momeli artificiale. Este pentru prima dată când scriu ceva mai complicat de o compunere, așa că vă rog să aveți răbdare și îngăduință.

De ceva vreme pescuiesc preponderent cu shad-uri, grub-uri, swimbait-uri si alte gume ce pot fi montate pe un jig. Prima experiență în lumea pescuitului de spinning a fost o mârliță bătăioasă, care a venit totuși pe o rotativă nr 2, utilizată la îndemnul unui coleg de breaslă, acum mai bine de 15 ani. De atunci și până acum au trecut multe peste noi și noi peste multe.

În ultimii 4 ani am participat la mai multe competiții pe alocuri presărate cu realizări și întâmplări notabile. Fie că vorbim de știucă, șalău, biban sau somn, în articolele ce vor urma, vă voi spune poveste fiecăruia în parte. Întâmplător m-am trezit și cu ceva pașnic în vârful jig-ului, așa să nu creadă iubitorii de crap că îi neglijez :).

Acestea fiind spuse vă aștept și săptămâna viitoare. Până atunci, fire întise.

Gabriel Iliescu.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *