Termeni si conditii

Conditii generale de utilizare:

Utilizarea site-ului www.firpeapa.ro reprezinta acceptarea termenilor si conditiilor regasite in cele ce urmeaza.

Prelucrarea datelor cu caracter personal

Conform legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, precum si conform legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, Fir pe Apa va administra datele furnizate de utilizatori numai in conditii de siguranta si numai in scopurile specificate. Datele personale furnizate de utilizatori sunt prelucrate in scopul oferirii in conditii optime de catre Fir pe Apa a serviciilor de reclama, marketing si publicitate. Datele colectate de la utilizatori se refera la: nume, prenume, adresa, numar de telefon, adresa de e-mail si data nasterii. Odata creat, contul de utilizator poate fi dezactivat, insa nu poate fi sters.

Confidentialitatea datelor personale

Fir pe Apa se angajeaza sa respecte cu strictete confidentialitatea datelor clientilor sai si se angajeaza sa nu transmita datele personale ale clientilor catre terti.
Datele solicitate pe acest site pot fi: numele, prenumele, numarul de telefon, domiciliul si adresa de email. In momentul in care doriti sa cumparati online vi se vor solicita suplimentar: adresa de livrare, adresa de facturare si modalitatea de plata.
Datele personale ale utilizatorului vor putea fi folosite de catre Fir pe Apa numai in scopul declarat al acestui site, pentru a trimite utilizatorului confirmarea si livrarea comenzilor.

Inregistrarea ca membru

Pentru crearea contului de utilizator sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra, in functie de specificatiile din formularele aferente si sunteti de acord sa furnizati aceste informatii corect si complet.
In cazul in care consideram ca obligatia aceasta nu este respectata, ne rezervam dreptul sa va blocam accesul la serviciile noastre fara o notificare prealabila, pe perioada determinata sau nedeterminata.
Autentificarea ca membru pe acest site, implica alegerea unui nume de utilizator si a unei parole. Pastrarea in siguranta a parolei de acces reprezinta responsabilitatea dumneavoastra, consecintele oricarei activitati desfasurat prin folosirea parolei revenindu-va integral.
Sunteti de acord sa ne instiintati imediat despre orice pierdere a parolei sau despre eventuale semne de activitate neautorizata sub numele dumneavoastra de utilizator.

Copyright

Site-ul si toate elementele acestuia (grafica Web, texte, programe etc.) sunt aparate de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul nostru a oricarui element cuprins in acest site se pedepseste conform legilor in vigoare. In privinta continutului postat de utilizatori, dreptul de autor si responsabilitatea asupra informatiilor le revin exclusiv utilizatorilor, site-ul nostru fiind doar gazda pentru informatiile respective. Continutul site-ului poate fi utilizat exclusiv in scop personal. Orice utilizare in alte scopuri decat personale se va face doar cu acordul Fir pe Apa. Este strict interzisa copierea, reproducerea sau vanzarea partiala sau integrala a continutului.
Utilizatorii care expediaza informatii catre site-ul Fir pe Apa isi asuma obligatia de a nu incalca in nici un mod drepturile de autor pe care o terta persoana le-ar detine si accepta implicit ca raspunderea pentru incalcarea acestora le revine in totalitate.
Nu sunt admise cuvintele, linkurile sau imaginile obscene, jignitoare care sa jigneasca sau sa umileasca membrii site-ului si sa contravina legilor nationale sau internationale. Aici este vorba atit de imagini, cit si de continutul mesajelor, scrise pe site, mesajelor private, semnaturilor, profilului si paginilor catre care trimit linkurile.

Reclama

FirPeApa nu isi asuma responsabilitatea pentru informatiile postate de utilizatorii site-ului in sectiunile de comentarii. Utilizatorii sunt singurii responsabili pentru informatiile postate.
FirPeApa nu stocheaza nici un fel de informatii legate de utilizatori sau postarile acestora si astfel nu le poate face publice la o cerere ulterioara.
Dispozitii finale
Ne rezervam dreptul de a face orice modificari ale acestor termeni si conditii, precum si orice modificari asupra site-ului, fara a fi necesara vreo notificare prealabila a utilizatorilor.

Fir Pe Apa

contact@firpeapa.ro