Ce bine si racoare era atunci…Postul esta e de mult overdue asa ca o sa intram in paine. Mr Kopyto 2019 – Sarulesti, desfasurarea mai jos :

Ne pregatim pentru MrKopito asa ca umplem 2 sacose de gume si plecam cu o saptamana inainte sa vedem cum mai e balta.
Din pacate Bila(Ovidiu) nu a putut sa vina la Bucuresti asa ca l-am bagat in paine pe viitorul coechipier in campionat.

Zis si facut, bagam tigaia la apa si ne apucam sa il cautam . Pentru cateva ore pe balta a fost chiar bine. Vreme buna, gata il rup saptamana viitoare.

  

  

Ne reunim cu o seara inainte povestim, intram pe balta. Aveam un loc din antrenament care a dat cateva piese, aflandu-se aproape de zona de start.
Zis si facut, ajungem ne punem pe loc, si luam cativa, 1 sau 2 frumosi. Ratez un mascul foarte mare si negru.

Moment in care decid, absolut neinspirat sa plecam de pe loc nervos fiind. Incepem sa ne plimbam pe toata balta(e destul de intins lacul)
Prindem tot mai putin salau. Cu chiu cu vai facem pestii cu jumatate de ora inainte de finish(tot pe locul de dimineata)  si ne dam seama ca nu stam chiar asa de rau.

  

Vine ziua a doua. Locul care ne-a dat pestii cu o zi inainte, era evident ocupat. Ah am uitat sa va zic, in prima zi am plecat din pozitia a 2-a(meritul lu’ Bila) si ne-am putut alege.
Acum daca am plecat ultimii am luat ce mai era. Un moment de inspiratie a facut sa alegem un loc fix vizavis de cel din prima zi.

L-am gasit. Bun, e in regula, ne apucam de prins. Facem pestii, nimic peste 60, 57 cel mai mare dar prindeam si era ok. La un moment dat a inceput sa bata vantul.
Si nu s-a mai oprit. Pe la jumatea zilei ma ia o durere de cap ingrozitoare(banuiesc ca de la vant), lucru care il pune pe Bila in postura de a face singur pestii.

Un alt lucru pe care l-am omis este faptul ca el nu vazuse deloc balta si stia doar ce am apucat eu sa ii povestesc. Se descurca admirabil in timp ce eu dormeam de-a latu barcii, lucru pe care l-am facut pana spre final.

   

Din pacate rezultatul din a doua zi ne-a tras in jos mult de tot. Asa e in tenis. Numai bine ca in ultima zi intram foarte relaxati, nu mai conta pe ce loc suntem.
Stiam insa unde mergem. Bila intre timp s-a prins cum e cu salaul si ultima zi pune aproape tot pe foaie. Masuram si plecam sperand sa mai punem cativa cm.

Nu l-am mai gasit, dar am avut o partida pe cinste. La final am iesti pe 15 din 69. Se putea mai bine dar se putea si mai rau.

   

Echipament folosit :

Daiwa Tatula 701 MFS
Daiwa Ninja 2000
Fir Daiwa Jbraid 18 lb ( avem o rola din prima serie)

Quantum Vapor Aggressor 2.13 m , 7-35 gr
Daiwa Ninja 2000
Power Pro 15 lb ( adus din malta)

Fire zbuciumate sa aveti, 🙂 evident pe apa !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *