Am asteptat cu nerabdare inceputul lunii august deoarecea aveam o rezervare pe pontonul 6 al baltii Moara Vlasiei 2. O partida de 24h care avea sa se desfasoare tot intr-o perioada caniculara, la fel ca si data trecuta.

Si de data aceasta aveam de gand sa gasesc zone mai adanci deoarece sigur acolo se ascundeau crapii mai mari ai baltii.
Am facut un pat de nada format din boiliesuri si porumb fermentat dar si ceva groundbait sa formeze un nor atractiv. Nadirea am facut-o din spomb si din cobra.

Dupa nici doua ore de la instalarea taberei avem o trasatura care anunta un crap mare. Asa a fost. Un crap comun de 18,5kg si un inceput de partida perfect.

Pana la miezul noptii am mai avut un drill cu un crap de 14,2 kg si apoi pana dimineata a fost destul de liniste. Doar un crap de 9 kg a mai deranjat senzorii.

Urmatoare zi a fost una calduroasa cu putina activitate dar chiar si asa am avut trei trasaturi.
Am pus pe salteaua de primire un crap de 14,5 kg, unul de 14,2 kg si altul de aproximativ 12kg.

Cel din urma a fost prins fix in acelasi timp cu vecinul nostru de stand, Bogdan, care a castigat acum cateva saptamani concursul organizat de noi.
Am facut o poza impreuna si speram sa ne mai intalnim cu el pe malul baltii.
Este un pescar care promite si care in acea partida a adus destul de multi pesti frumosi, chiar si de peste 20kg.
Monturile la care pestii au raspuns le puteti vedea mai jos. In principiu am mers pe bile de 18mm invelite in pasta solubile dar si bile de 20 solubile si tari. Am incercat si snowman insa nu a fost atat de ravnit precum celelalte.

Sper sa mai ajung pe MV2 prin toamna, cand se mai raceste putin vremea, si pestele o sa se hraneasca mult mai bine. Atunci o sa caut pestii peste 18kg. Sa vedem daca reusesc 🙂

Pana data viitoare va doresc fir intins si doborarea recordurilor personale!

Dragos Ghiteanu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *