Inca de cand m-am alaturat echipei FirPeApa, subiectul principal al glumelor a fost scaunul meu de pescuit sau “zonele” in care ma odihneam cand eram foarte “obosit”.

Radem, glumim, dar m-am ambitionat sa imi achizitionez un scaun in care sa ma simt confortabil in majoritatea ipostazelor prin care poti trece intr-o partida de pescuit.

Aveam nevoie intr-o perioada scurta de un scaun confortabil deoarece partida de 48h de pe Hermes Peris avea sa urmeze in curand. Am facut o lista de preferinte in urma unui research, iar cu ajutorul baietilor de la fishdirect am ales scaunul Prologic Commander Daddy Long Chair.

Inca de la prima vedere mi s-a parut urias si foarte solid; structura masiva, captuseala groasa, cu sezut si spatar foarte incapatoare, care ofera o senzatie asemenea unui fotoliu foarte confortabil.

Aspectul este de asemenea unul placut. Scaunul este acoperit de o tesatura verde-camo, iar perna si sezutul sunt de culoare neagra.

Dupa cum povesteam mai sus, prima iesire a fost una de 48h, in care am fost placut impresionat de confortul oferit si de stabilitatea  scaunului, acesta putand sustine pana la 140 kg, conform specificatiilor.

Scaunul are spatarul inalt si picioarele lungi. Reglarea acestora o consider necesara decat in situatia in care scaunul este pozitionat pe teren inclinat.

De asemenea, picioarele sunt prevazute cu talpi anti-noroi, pivotante in orice directie, scaunul putand fi pozitionat usor pe suprafete denivelate.

Spatarul se poate regla in mai multe unghiuri, fapt pentru care am reusit sa ma odihnesc pe el 2 seri la rand fara probleme.

Alti factori care sporesc confortul sunt perna moale din neopren de la nivelul capului si sezutul respirabil. Poti sta linistit pe el atunci cand legi monturi noi pe malul lacului  sau cand te hidratezi asteptand sa “sune” pestele.

Buzunarul impermeabil pe care il gasim sub sezut nu este decat un alt atu al acestui scaun. Aici putem depozita in siguranta diverse lucruri marunte cum ar fi portofelul, telefonul, cheile etc.

Ca o sumarizare a caracteristicilor scaunului va prezint ma jos si cateva date tehnice principale:

  • Dimensiuni de transport: 70x23x80cm;
  • Dimensiuni sezut: 60x57cm;
  • Dimensiuni spatar: 60x67cm;
  • Picioare ajustabile: de la 45cm pana la 62cm;
  • Spatarul inclinabil in mai multe unghiuri;
  • Perna moale din neopren;
  • Material impermeabil si respirabil;
  • Tesatura MCP camo pentru salteaua exterioara;
  • Greutate: 7kg;
  • Poate sustine pana la 140kg.

Cam acestea ar fi primele mele pareri/impresii legate de acest scaun. Puteti intra in posesia acestuia accesand link-ul de aici.

Pana data viitoare va doresc fire intinse si sedere placuta!

Tibi Buha

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *