Sub presiunea acestor vremuri tulburi și cu un soare covârșitor care nu dădea nici un semn să ia o pauză, ne-am făcut timp, ne-am organizat și am reușit să punem la punct o ieșire cu întreaga echipă de pescuit la crap. O partidă scurtă, de numai 24 de ore, un lac nou, o provocare pentru echipa Fir pe Apă.

Primul contact cu bazinul 1 de la Candeasca Lakes a fost însoțit de două zile de-a dreptul caniculare. O situație deloc favorabilă pentru noi și pentru strategia pregătită pentru acest lac. Am avut ceva de tras dar în cele din urmă am reușit să aducem câteva exemplare de crap ale acestui lac pe salteaua de primire.

Deși peștele nu a răspuns așa cum ne-am fi dorit noi, printre capturi am avut plăcerea de a aduce în fața aparatului foto un crap comun de 13 kg adus pe salteaua de primire de colegul nostru Bogdan în primele ore ale partidei și vedeta partidei, un crap superb de peste 14 kg prins de Cătălin, debutantul nostru în ale pescuitului la crap, cu ocazia primei sale partide de pescuit. Ce poate fi mai frumos, prima partidă, primul peste over 10, primul record personal notabil. Îl felicităm cu această ocazie pe Cătălin pentru această realizare. Te așteptăm acum cu priimul 20+ .

Vă lăsăm să urmăriți în continuare materialul video filmat cu ocazia acestei partide în care detaliem strategia adoptată și rezultatele acesteia. Vizionare placută!

Echipa Fir pe Apă vă urează fir întins și așteptăm să ne găsim pe malul lacului în căutarea unui nou record personal.

Ștefan Dolete

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *