Anul 2019 a adus membri noi pentru echipa Fir Pe Apă, așă că am decis să facem o ieșire de socializare. Cu toate că partida a fost programată din timp, nu am reușit să ne strângem în formulă completă, Tibi fiind plecat în perioada respectivă în Deltă. Lacul ales pentru acest eveniment a fost Lazuri 5, un lac pe care urma să pescuim pentru prima dată. Socializare și abordarea unui lac nou, doi iepuri dintr-o lovitură. Durata partidei, 48 de ore și ca să facem lucrurile mai interesante am organizat o mică competiție internă.

Odată ajunși pe lac, am fost plăcut impresionați de condițiile care sunt puse la dispoziția pescarilor. Standuri amenajate cu pontoane, căbănuțe, iluminare, mese de lemn, tomberon pentru gunoi, saltele de primire, minciog, cam tot ce aveam nevoie. Pe lângă toate astea un mare plus l-au constituit copacii de pe malul lacului, care ofereau adevărate zone de evadare din calea razelor nemiloase ale soarelui.

Conform documentării făcute pe internet în prealabil și la telefon cu administrația lacului, care a fost foarte deschisă și ne-a oferit informații utile, am devenit din ce în ce mai curioși să facem cunoștință cu populația piscicolă a lacului.

Tura aceasta o să vă scurtez puțin lectura și o să vă las să urmăriți materialul video de mai jos, care vă va oferi o imagine de ansamblu a ceea ce s-a întâmplat în cele 48 de ore de team building al echipei Fir Pe Apă.

Doar două lucruri vreau să mai menționez și anume faptul că Dragoș a fost fericitul câștigător al micii noastre competiții, cu un frumos exemplar de crap comun cu o greutate de peste 19 kg și faptul că avem un intro nou. Sperăm să vă placă. Gata, mă opresc din scris și vă las să vizionați filmulețul.

Echipa Fir Pe Apă vă urează fir întins și așteptăm să ne găsim pe malul lacului în căutarea unui nou record personal.

Ștefan Dolete

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *