Inca de la ultima partida de pe MV2 ma gandeam cum o sa abordez urmatoarea partida. Aveam in plan sa rezerv unul din primele 3 pontoane, stiind ca aceste sunt cele mai bune. Partida s-a desfasurat in perioada 19-20 august, si din pacate, pe primele 9 pontoane era in desfasurare un concurs WLC asa ca am ales sa ma indepartez cat de mult de acea zona. Am ales sa pescuiesc pe standul 29, aproape de capatul de la padure, in dreptul unei mici salcii care avea sa ne tina umbra toata ziua.

M-am hotarat sa arunc toate lansetele aproape de malul celalalt, cred ca in jur de 90-100m. Fiind o distanta relativ mica, am putut nadi foarte usor cu spombul. Am facut un mix format din nada MG pe baza de krill, nada Senzor pe baza de capsuni, pelete, porumb si grau(fierte).

Dupa nadirea cu bulgarii formati din mixul de mai sus, am aruncat lansetele si dupa fiecare lanseu am aruncat cu cobra si o mana de bile pe fiecare lanseta. Bilele folosite la nadirea cu cobra au fost MG Solubile Capsuna, MG Solubile Squid si Decathlon Capsuna.

La carlig am folosit bile solubile BD Baits 380V si porumb flotant in combinatie cu porumb natural.

Prima trasatura a fost in jurul orei 22 si anume un crap frumos de 8kg. Dupa cateva ore am avut o trasatura mai puternica si mi-am dat imediat seama ca este vorba de un mustacios mai ‘imbracat’. Asa a si fost, un crap de fix 12,2kg. In timpul diminetii nu am mai avut trasaturi, ci doar dupa pranz am avut alte doua trasaturi. A fost vorba de un crap de 7kg si altul de 6kg. Aproape de sfarsitul partidei am avut o trasatura care din pacate nu s-a finalizat, dupa un dril de vreo 15 minute l-am scapat aproape de mal. Era cu siguranta un peste mai mare de 12kg dar pe care l-am scapat.

Se pare ca de fiecare data cand vin la MV2 se intampla sa scap cel mai mare peste. Dar ma gadesc si la momentul in care o sa il prind pe acesta, cel mai mare dintre toti…

3 din cei 4 pesi prinsi au fost ‘adulmecati’ de la Bogdan Dragan 380V, iar al patrulea a fost la o bila Decathlon cu aroma de capsuni.

Partida nu a fost conform asteptarilor mele, dar avand in vedere ca in zona unde am pescuit nu prea s-a prins atat de mult, ma declar multumit. Pe langa asta am prins si un apus de soare extraordinar.

Fir intins si numai bine!

Dragos Ghiteanu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *